Molenvloer houten vloer

Massieve gerookte Frans eiken Molenvloer

Massief eiken molenvloer houten vloer, geschuurd, messing en groef rondom leg klaar!

De Molenvloer is een heel levendige rustieke houten vloer van rustiek C sortering met noesten en groeven en bovendien de meest rustieke sortering. Maar toch samen met de multiplank de meest gewilde houten vloer tegenwoordig. De eiken houten vloer de molenvloer is daarom mooi te combineren met allerlei soorten interieur. Een massieve eiken plankenvloer is onbehandeld bijna wit. Daarom is de molenvloer in alle kleuren af te werken en te behandelen.

Molen vloer gerookt oud grijs.

Zowel licht als donker af te werken. De molenvloer houten vloer van eiken is zowel mooi in een moderne inrichting als in een landelijke omgeving. Het contrast met modern is ook erg mooi. Massieve vloeren zijn onverslijtbaar. Dat is waarom deze massieve eiken plankenvloeren al eeuwen over de hele wereld liggen. Deze massief Frans eiken planken vloeren zijn nergens van kwaliteit beter en voordeliger dan bij Vreven Vloeren.


Bel of mail daarom even om een geheel vrijblijvende prijsopgave te ontvangen. Het planken vloeren patroon is een modern en tijdloos legpatroon. Het is krachtig door eenvoud en daarom het meest bekende en meest toegepaste legpatroon voor massief houten vloeren. De rust die dit legpatroon uitstraalt zorgt ervoor dat je aandacht naar de schoonheid en de tekening van de gekozen houtsoort en de kleur gaat.


Ook maakt de breedte en lengte van de vloerdelen een groot verschil in de beleving en hierin is heel veel mogelijk.

eikenhouten vloer de molenvloer

Prijzen Molen vloer houten vloer

18 cm breed

€50,65

€38,95

2 cm dik
wisselende lengtes
tot 3 m
prijs per m²
excl. btw
24 cm breed

€50,65

€38,95

2 cm dik
Wisselende lengtes
tot 3 m
prijs per m²
excl. btw