Kasteel vloer

Eiken planken kasteelvloer

Frans Eiken Houten kasteelvloer.

De massieve Frans Eiken Houten kasteelvloer is een heel levendige en wat rustieke vloer. De vloer is van rustiek B sortering met wat noesten en groeven en uiteraard wel een rustieke sortering. Toch is het niet de meest grove houten vloer.

De eiken kasteelvloer is ook mooi te combineren met allerlei soorten interieur. Een massieve eiken plankenvloer van oorsprong bijna wit.

Het afwerken van de massief eiken plankenvloer de kasteelvloer kan daarom in alle kleuren. Van licht tot donker. Eiken houten kasteelvloeren zijn zowel mooi in een klassieke inrichting als in een landelijke en moderne omgeving. Het contrast is dan erg mooi met wat voor afwerking dan ook.

Kasteelvloer oud grijs gerookt.

Zowel licht als donker. Eiken houten kasteelvloeren zijn zowel mooi in een moderne inrichting als in een landelijke omgeving. Het contrast is dan erg mooi. Massieve vloeren zijn onverslijtbaar. Dat is waarom deze massieve eiken plankenvloeren al eeuwen over de hele wereld liggen. Deze massief Frans eiken planken vloeren zijn nergens van kwaliteit beter en voordeliger dan bij Vreven Vloeren.


Bel of mail daarom even om een geheel vrijblijvende prijsopgave te ontvangen. Het planken vloeren patroon is een modern en tijdloos legpatroon. Het is krachtig door eenvoud en daarom het meest bekende en meest toegepaste legpatroon voor massief houten vloeren. De rust die dit legpatroon uitstraalt zorgt ervoor dat je aandacht naar de schoonheid van de tekening van de gekozen vloersoort en de kleur gaat.


Ook maakt de breedte en lengte van de vloerdelen een groot verschil in de beleving en hierin is heel veel mogelijk.

Massief eiken Kasteelvloer

18 cm breed

€57,15

€43,95

2 cm dik bel
wisselende lengtes tot 3 m
prijs per m²
excl. btw.
22 cm breed

€57,15

€43,95

2 cm dik bel
wisselende lengtes tot 3 m
prijs per m²
excl. btw.