Materialen

blueprint, ruler, architecture

Parket vloeren

Voor parket vloeren ook alles verkrijgbaar bij Vreven vloeren alle materialen om de houten vloeren professioneel te plaatsen en te behandelen ook. Parket vloeren van eiken zijn onbehandeld geschuurd glad en créme wit van kleur. Met eiken hout kun je de vloer helemaal persoonlijk maken.


De parket vloeren en planken vloeren van Vreven vloeren zijn op allerlei manieren af te werken. je kunt de vloeren behandelen met hardwaxolie. Ook kunnen de vloeren geölied worden in combinatie met licht of donker roken. ook kunnen de vloeren getrommeld of verouderd worden. Gebostelde vloeren zijn ook mooi. Er zijn veel verschillende manieren va afwerken. met altijd een fraai resultaat!

Polymeerlijm

Geschikte parketlijm om Massieve planken en Multi planken direct te verlijmen. Polymeerlijm is een hoogwaardige 1K elastische parketlijm voor het verlijmen van ondervloer, massieve planken, mozaïkparket, meerlagen of kant en klaar parket, en laminaatparket.


Het product kan zowel op zuigende als niet zuigende ondergronden worden gebruikt en is tevens zeer geschikt voor vloerverwarming.

De voordelen van Polymeerlijm:


 • Blijvend elastisch.
 • Geluidsisolerend en trilingsdempend.
 • Makkelijk verwerkbaar.
 • Water en oplosmiddelvrij.
 • Zeer emissie-arm.
 • Geschikt voor vloerverwarming.
 • Niet irriterend, bevat geen isocyanaten.
 • Geen primer nodig voor de meeste ondergronden.
 • Eiken vloer.

Parketveren

Parketveren zorgen ervoor dat als de vloer zwevend word geplaatst deze goed strak blijft liggen. Op de ondervloer worden de planken gelegd in wildverband, zodat er geen terugkerend patroon in de vloer ontstaat. de houten vloer word opgespannen aan de muurkant door middel van parketveren zodat de vloer onder spanning in elkaar blijft zitten.


Op de ondervloer worden de planken gelegd in wildverband, zodat er geen terugkerend patroon in de vloer ontstaat. de houten vloer word opgespannen aan de muurkant door middel van spanveren zodat de vloer onder spanning in elkaar blijft zitten.


Bij een te lage luchtvochtigheid zal de vloer krimpen en bij een te hoge luchtvochtigheid zal de vloer uitzetten. Het krimpen van de vloer is tegen te gaan door een luchtbevochtiger te plaatsen en de luchtvochtigheid tussen de 45% en de 65% te houden. Dit is beter voor uw gezondheid en het behoud van uw interieur. Deze veren zorgen dat de vloer op spanning blijft.

Voordelen van houten vloeren zwevend leggen zijn:


Het is de goedkoopste manier om een houten vloer te plaatsen Het is de methode die de natuur het beste volgt. Hout kan krimpen of uitzetten door schommelingen in temperatuur, luchtvochtigheid of projectvocht. De veren vangen dit natuurlijke proces prima op. Ze houden de onderlinge verhoudingen van de planken op orde.


De vloer kan door een redelijk handige doe het zelver prima worden gelegd, waardoor de legkosten enorm worden beperkt. De vloer is verhuisbaar omdat mes en groef niet zijn verlijmd.


De vloer kan ook in appartementen gelegd worden met een 10 decibel geluiddempende vloer. De vloer geeft een meer natuurlijker geluid dan een verlijmde vloer, die door veel mensen als te vast en massief wordt beschouwd en daardoor onnatuurlijker overkomt.


Hardwaxolie

Hardwaxolie het product voor de bescherming van houten vloeren. Hardwaxolie is een product wat zich gemakkelijk laat verwerken en geeft snel een water en vuil afstotend oppervlak. Deze eigenschappen zorgen voor een praktisch en vlek bestendige oplossing. eenmaal uitgehard is hardwaxolie een uitermate krachtige en slijtvaste bescherming.

Hardwaxolie is geschikt voor alle houten oppervlaktes binnenshuis. Zelfs in badkamers, keukens en andere natte ruimtes houd hardwaxolie zich uitstekend. Bovendien zijn met hardwaxolie behandelde vloeren zeer vriendelijk in onderhoud!


Ondervloer alufoam

Deze ondervloer kan worden gebruikt voor laminaat, plankenvloeren en parketvloeren. Alufoam ondervloer is egaliserend, isolerend, dampremmend en voorzien van een overlap.


 • Vloerverwarming
 • Vloerkoeling
 • Verlijmd laminaat.
 • Kliklaminaat
 • Multiplank
 • Massieve planken.
 • Afm per rol: 15 x 1 = 15 m2.


Goedkope Alufoam ondervloer 2,5mm 15m² per rol

De goedkope ondervloer Alufoam is geschikt voor op een betonnen en houten ondergrond in een eengezinswoning. De witte foam komt op het beton te liggen en op het zilvere PE folie legt u de vloerdelen.


Alufoam is een ondervloer speciaal voor geluids- en warmte isolatie bij parket- en laminaatvloeren. Beschermt de vloeren tegen opstijgend restbouw vocht uit de ondergrond. Vermindert het contactgeluid naar ondergelegen ruimten met 8 dB Llin (∆Lw = 19 dB). Daarnaast egaliseert alufoam oneffenheden tot ca. 2 mm in harde afdekvloeren.Bij de Alufoam ondervloer hoeft u geen extra vochtscherm te plaatsen. Door de geringe hoogte werkt deze ondervloer hoogte besparend waardoor het inkorten van deuren vaak overbodig is.


Vrijblijvend advies van Peter

Vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit kan telefonisch of op locatie. Absoluut geen verplichtingen. Bij vragen over het behandelen van je huidige vloer ben je ook welkom om contact op te nemen. Of wil je de vloer zelf leggen? Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je te adviseren.