Vreven vloeren eiken vloer specialist
Parketveren

Parketveren l Vreven vloeren

Specialist in houten vloeren

Parketveren zorgen ervoor dat als de vloer zwevend word geplaatst deze goed strak blijft liggen!

Op de ondervloer worden de planken gelegd in wildverband, zodat er geen terugkerend patroon in de vloer ontstaat. de houten vloer word opgespannen aan de muurkant door middel van parketveren zodat de vloer onder spanning in elkaar blijft zitten!!!

Op de ondervloer worden de planken gelegd in wildverband, zodat er geen terugkerend patroon in de vloer ontstaat. de houten vloer word opgespannen aan de muurkant door middel van spanveren zodat de vloer onder spanning in elkaar blijft zitten.


Bij een te lage luchtvochtigheid zal de vloer krimpen en bij een te hoge luchtvochtigheid zal de vloer uitzetten. Het krimpen van de vloer is tegen te gaan door een luchtbevochtiger te plaatsen en de luchtvochtigheid tussen de 45% en de 70% te houden. Dit is beter voor uw gezondheid en eht behoud van uw interieur.


Deze veren zorgen dat de vloer op spanning blijft.


Voordelen van houten vloeren zwevend leggen zijn:


Het is de goedkoopste manier om een houten vloer te plaatsen

Het is de methode die de natuur het beste volgt. Hout kan krimpen of uitzetten door schommelingen in temperatuur, luchtvochtigheid of projectvocht. De veren vangen dit natuurlijke proces prima op. Ze houden de onderlinge verhoudingen van de planken op orde.


De vloer kan door een redelijk handige doe het zelver prima worden gelegd, waardoor de legkosten enorm worden beperkt.


De vloer is verhuisbaar omdat mes en groef niet zijn verlijmd.


De vloer kan ook in appartementen gelegd worden met een 10 decibel geluiddempende vloer.


De vloer geeft een meer natuurlijker geluid dan een verlijmde vloer, die door veel mensen als te vast en massief word beschouwd en daardoor onnatuurlijker overkomt!!!

 

       Bel ons direct!!!

          0654326914

www.vrevenvloeren.nl

Tel : 0654326914

info@vrevenvloeren.nl