Over ons

Peter Vreven is eigenaar van Vreven vloeren en al 25 jaar actief in de houtbranche. De eerste jaren als parketteur in loondienst. In die tijd werden nog veel traditionele parketvloeren gemaakt zoals Tapis, visgraat, Hongaarse punt, Versailles vloeren en meer. Massieve plankenvloeren worden echter ook al eeuwen geplaatst. Maar ook de multiplank was in opkomst.

Daarna is Peter als zelfstandige leverancier van prachtige houten vloeren van voornamelijk eerste klas eiken vloeren begonnen. Dit doet hij inmiddels al weer 20 jaar. Door jarenlange ervaring en goede contacten in de branche hebben we sinds een geruime tijd onze schaverijen in zowel binnen als buitenland. Vreven Vloeren is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden en realiseren van oude en nieuwe betaalbare houten vloeren van topkwaliteit.

Ons doel is kortom het blijvend aanbieden van

voordelige houten kwaliteitsvloeren waar het altijd Frans eiken betreft van de zomereik.

Met zorg behandeld

Bewust is Vreven vloeren in al die jaren een klein bedrijf gebleven zodat we het contact met de klanten gezellig en ongedwongen kunnen houden. Daardoor heeft Vreven vloeren ook minder overheadkosten waardoor we de prijzen laag kunnen houden.

De betaalbare vloeren worden altijd in goed overleg gekozen.

Continuïteit en kwaliteitsbewaking is bij ons van levensbelang.


Home Vrevenvloeren

Kom kijken in Valkenswaard naar de showroom en mogelijkheden voor een gepaste houten vloer. De koffie staat voor u klaar.


Eiken vloer kwaliteit & betaalbaar

Vreven Vloeren is gespecialiseerd in zowel de inkoop bij bedrijven als ook de verkoop van zowel nieuwe als oude planken vloeren. Voornamelijk van Frans eiken. Wij leveren zowel oude als nieuwe eiken houten vloeren van bovenal de beste kwaliteit. Dit alles voor zowel bedrijven als particulieren en voor de beste prijs.

Natuurlijk zijn wij op de hoogte van de laatste trends. Trends van zowel de binnenlandse als ook de buitenlandse markt.Vrijblijvend advies van Peter

Vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan. Dit kan telefonisch of op locatie. Absoluut geen verplichtingen. Bij vragen over het behandelen van je huidige vloer ben je ook welkom om contact op te nemen. Of wil je de vloer zelf leggen? Wij nemen binnen 24 uur contact met je op om je te adviseren.